2011. február 21., hétfő

UFO nyúlra találtam

Nemrég kerestem egy anyagot, és az egyik dobozban megtaláltam egy félig kész nyulat. A szabásmintát is tartalmazó egységcsomagot még tavaly húsvétkor kaptam nővéremtől, akkor neki is álltunk. Csak időközben elfogyott a türelmünk, az időnk és a lelkesedésünk.....a nyuszi meg bekerült a "majd egyszer ezt is megcsinálom dobozba, amit mostanában keveset nyitogattam.
De szerencsére most jól jött, hogy belenéztem, mert köhögősen, ágyban fekve, ülve jó kis móka volt befejezni a nyuszit. Szerintem az első olyan figura lett, amihez volt türelmem orrot hímezni, ruhát varrni, azt kidíszíteni. :o)
Íme a legújabb nyuszi: 
(majd megpróbálok jobb fotókat csinálni, de most csak a fehér fal és a kanapé volt "kéznél" :D )

2011. február 12., szombat

Ezt a képet nem hagyhattam ki a blogból... :D

Egy vidám szombat este, kutyavarrás után, fényképezés előtt......muszáj volt elkészítenem a fotót, mert addig nem hagyott békén. :o)
A képnek ezt a címet adta: Ricsi világa :D <3

Megint, és még mindig a Babának.... :o)

Még egy kutya keveredett a háztartásba..... De ez most nem az enyém, hanem a Babáé lett.




Egyszer, a neten böngészve találtam valamelyik blogon egy hosszú, párna kutyát - egészen pontosan tacskót - és azonnal beleszerettem. El is határoztam, hogy csinálok egyet a mi KisFarkasunknak, mire megszületik. (Üzenem neki, hogy a kutya készen áll, várja gazdáját.... :D)
Nem egészen úgy sikerült, ahogy a fejemben megálmodtam  - de hát van még nekem is mit tanulnom, be kell, hogy valljam. Talán a következő tacsi jobban sikerül majd.
Remélem azért így is tetszik majd neki, és hálás társ lesz akár a szoptatásnál, akár a hideg éjszakák alkalmával, vagy esetleg megvédi az ágyról legurulástól. ;o)

(Meg kell jegyezni, ez egy csöves kutya, aki a híd alatt kóborol néha. :D)

Meglepetés Valentin napra


Ricsim nagy kedvence a tarisznyarák..... De sajnos mostanában nincs lehetőségünk arra, hogy beköltözzön hozzánk egy kis rákocska, így ezzel a párnával próbáltam "enyhíteni bánatát", és mégis magunkhoz venni tarisznya rákocskát. (Köszönjük IKEA). Ráadásul nem is egyet, hanem mindjárt hármat.... :o)
Szeretlek Rico! :o))))

Dicsekszem

Nem saját mű, viszont eldicsekszem vele, mert csodaszép lett!
Anyukám (a foltvarrós vírusgazda) készítette negyedik unokájának (már csak 16 napot kell rá várni.... :D)
KÖSZÖNJÜK A CSODASZÉP FALVÉDŐT! :o) :*